Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,
Καλή σας ημέρα.
Είμαι η κυρία Μιμίκα, η Διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου Αιγίου. Εύχομαι τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα μας παιδιά να είστε υγιείς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και να παραμείνετε ακμαίοι/ες κατά την διάρκεια της δοκιμασίας των επόμενων εβδομάδων. Μας έχετε λείψει όλοι και όλες και ιδιαίτερα τα γλυκά χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μας. Θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί, η κυρία Γιάννα, η κυρία Πόπη, η κυρία Μαίρη και η κυρία Θωμαή με όλες τις δυνάμεις μας στην διατήρηση της επικοινωνίας με τα παιδιά μας, με την συνεργασία των γονέων.
Σας έχουμε στείλει ήδη μια επιστολή (σε όσους γονείς έχουμε τα emailτους) και για το επόμενο χρονικό διάστημα έχουμε οργανώσει επικοινωνία για το δημιουργικό χρόνο απασχόλησης των παιδιών με στοχευμένες δραστηριότητες μέσω emailκαι με σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου μας που σας έχουμε γράψει απο την αρχή της σχολικής χρονιάς ΄3ο Νηπιαγωγείο Αιγίου΄.
Οι δραστηριότητες που θα προτείνουμε, θα φροντίσουμε (στην αρχή) να μην χρειάζονται την υποστήριξη απο Η/Υ ώστε τα παιδιά να μειώνουν τον χρόνο απασχόλησης τους μπροστά στις οθόνες (για τις ηλικίες τους: μέγιστος χρόνος παρακολούθησης Η/Υ 60 λεπτά).
3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή) θα σας στέλνουμε emailγια τις εργασίες. Θα μας τις στέλνετε με φωτό ή όποιο άλλο τρόπο εσείς θα βρείτε, για να τις βλέπουμε και να σας γράφουμε σχόλια. Μπορεί να επικοινωνούμε και με βιντεοκλήσεις ή με messenger. Θα σας ενημερώνουμε.
Να γνωρίζετε ότι τα emailπου μας στέλνετε είναι κρυφά και δεν μπορούν να τα δουν οι άλλοι γονείς. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς σβήνονται.
Μερικοί γονείς δεν μας έχουν δώσει το emailτους και δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε ούτε τηλεφωνικά.
Γνωρίζοντας ότι οι μαθητές και γονείς πιέζονται απο την ακούσια παραμονή στα σπίτια τους και τα συνακόλουθα οικονομικά προβλήματα λόγω της αναστολής της οικονομικής ζωής του τόπου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όποιος/α άτομο ή οικογένεια αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα (φαγητού) ή ψυχολογικό ή οικογενειακό, να μου στείλει μήνυμα στο Facebook: MimikaLampropoulou ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά για βοήθεια απο την ψυχολόγο μας κα. Κλέλια, την κοινωνική μας λειτουργό κα. Αγγελική, κ.α. (στο τηλέφωνο που θα δωθεί την Δευτέρα 6 Απριλίου ή την Τετάρτη 8 Απριλίου και θα μπορείτε να απευθύνεστε απευθείας).
Θα είμαστε βοηθοί σε όποιες προσπάθειες κάνετε για να υποστηρίξετε τα παιδιά σας στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.
Ελπίζουμε να τα πούμε απο κοντά.
Να είστε όλοι καλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου